Logg inn|Opprett konto| Kontakt oss
My Cart:  (0)

Kategorier

Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut agentur norge,kjøp på nett fra utlandet

NOK783.02  NOK391.51Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 004962
  • 6478 stk. på lager
  • Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut agentur norge,kjøp på nett fra utlandet
Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut agentur norge,kjøp på nett fra utlandet_checkout

Description

mammut jakke test Mammut Klatring Via ferrata , Mammut Tec Step Classic 2 Via ferrata Klatring,mammut agentur norge,kjøp på nett fra utlandet mammut jakke test,ikoniske

Den neste generasjonen av Mammut sin Tec Trinn sett inneholder de siste resultatene fra sikkerhetsforskning: De elastiske karabinkrok armene dermed har en ekstremt sterk og robust konstruksjon. I tillegg har den bremsekraft kurven på beltet bremsen er ytterligere optimalisert for å gjøre Tec Trinn setter bremsen faller enda mer skånsomt og dermed bedre beskytte kroppen. Den maksimale slagkraft er også redusert. Selv i tilfelle av en 180 graders misbruk (en karabinkrok på føringskabelen, den andre på klatresele) TEC Step sett vil holde et fall sikkert. Classic Via Ferrata karabinkrok med tastelåsen og låsemekanismen er enkel å bruke, takket være kombinasjonen av et syntetisk materiale og en metallkassett på porten. Den robuste og stilige Tec Trinn Bag inneholder en via ferrata sikkerhetskort med forklaringer på riktig bruk av via ferrata sett.

Ideell for:
Via Ferrata


spesifikasjoner:

Lengde: 90 cm
Vekt [g]: 430

Hvis det du trenger er Mammut Tec Step Classic 2 er det akkurat her og til den beste prisen. Mammut Rabatten fortrinnsrett Oslo har denne og andre utendørs produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Via ferrata støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Beskrivelse

Spesifikasjoner


Mammut - Klatring - Via ferrata

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.